zondag 1 november 2020

Spaghetti à la Tom en Guy

Wie kent er deze nog: ‘k Zag twee beren spaghetti pre-pa-re-ren. Hihihi, hahaha ‘k stond er bij en ik keek ernaar. Dat was vrijdag en die beren dat waren natuurlijk Tom en Guy. 

Ik kan niet anders dan hen vanwege de club, met “een dikke merci” bedanken. Een dag congé opofferen en een ganse dag flink de mouwen opstropen, dat kunnen we moeilijk anders beoordelen dan echt clubgevoel.

Ze moeten zo ongeveer de eerste shoppende klanten geweest zijn vrijdagmorgen om grondstoffen in te kopen. Het was dan ook een behoorlijke hoeveelheid ingrediënten om 40 vegetarische en ongeveer 370 spaghetti bolognese klaar te maken. Ze hielden er een stevig tempo op na. Ik begrijp nu ook waarom dat bij voorkeur beren moeten zijn om de betere spaghetti zonder gehaktbrokken te kunnen bereiden.


Namiddag kwamen Heidi en Sonja van onze activiteitenwerkgroep hen versterken maar dat moest het dan ook zijn. De boodschap vanuit de gemeentelijke crisiscel was duidelijk. BVC mag een afhaal organiseren wanneer dat kan met maximaal 4 personen bij elkaar. 18.00hr, … geteld en nog eens nageteld, check 420 spaghetti’s in de koelruimte. 
Wij zijn er klaar voor. 

Zaterdag en prachtig weer, dat hadden wij ook zo besteld natuurlijk, dat was dus alvast dik in orde. De grootste piek in ’t afhalen zou omstreeks de middag zijn maar alles verliep vlot en volgens de geldende coronaregels. 

Dankuwel dus Tom en Guy als koks, Sonja en Heidi voor de ondersteuning en de bediening, Staf en Els voor de vlekkeloze organisatie, Luc en Mieke voor de desserts. Dankuwel ook aan Mieke voor het ter beschikking stellen van haar infrastructuur en de koffie en … 

Dankuwel dat jullie onze club steunden. 

Hou het intussen gezond en zorg goed voor mekaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten