donderdag 31 oktober 2019

Met de BVC jeugd naar Maaseik - Roeselare


Zaterdagavond, om een uur of zeven ...   gingen we met een volle bus naar een topwedstrijd kijken. Dit keer was de affiche Maaseik-Roeselare.

De sfeer in de bus was al bij het vertrek meer dan in orde. Vooral de zangkwaliteiten zijn weer eens getoond. Eerst is er gezongen voor een jarige Tess in de bus. In Maaseik werd het Limburgs volkslied uit volle borst meegezongen en op weg naar huis is bijna het hele repertoire van K3 de revue gepasseerd.


Tussenin werd er ook nog een wedstrijd gespeeld door de 2 beste teams uit de Belgische competitie.
Aan de supporters kan het niet gelegen hebben, want we waren bij momenten bijna tot in Balen te horen. De meesten gingen vol uit hun dak bij de punten die de spelers van Maaseik scoorden. En enkele trouwe Roeselare supporters onder onze BVC leden hebben ook hun idolen kunnen aanmoedigen.

BVC had een spandoek bij van heel wat vierkante meters zodat iedereen wist dat BVC in the house was. Willen jullie onze BVC kids zien blinken op het TV scherm, kijk dan zeker nog eens naar de Sporza samenvatting van de wedstrijd die op 27/10 uitgezonden werd waar af en toe enkele spelers kome piepen op de achtergrond.

De setstanden van deze wedstrijd waren 31-29, 25-23, 26-28 en 25-22. Naar onze bescheiden mening mag er de volgende weken wel wat extra op opslagen getraind worden door beide teams.

Na de wedstrijd maakten de spelers van Maaseik nog even tijd om met onze kids op de foto te gaan, er werden handtekeningen uitgedeeld en heel wat selfies genomen.

Het was een zeer leuke avond. Volgend jaar zijn we opnieuw van de partij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten