vrijdag 27 september 2019

Eindelijk is ‘t zo ver!!


Eindelijk is ‘t zo ver!!

Enkele van onze recrea-ploegen zijn er al aan begonnen. Voor het merendeel van onze jeugd en seniorenploegen begint het aankomende seizoen dit weekend (28 september) met een thuiswedstrijd.  ’t Is inderdaad, mee door het Europees kampioenschap volleybal, voor de meeste ploegen een lange voorbereiding geweest die niet voor al onze ploegen zonder slag of stoot verlopen is. Het is dus redelijk “branden blussen” geweest in het tussenseizoen, dikwijls vonden we een oplossing maar regelmatig ook niet. We hebben nog maar eens mogen ervaren dat “de vijver” waarin iedereen vist naar geschikte mensen, … goede trainers, … gediplomeerde coaches, … goede begeleiders, … steeds kleiner en kleiner wordt. We doen ons best om er iets van te maken, meer dan dat zit er niet in.

Maar …, zeker en vast, en ’t zou niet fair zijn moesten we dit niet vermelden, was er dit tussenseizoen, in de aanloop naar het aankomende volleybalseizoen, ons eerste clubweekend, dat we zonder twijfel als een succes mogen bestempelen. 35 enthousiaste deelnemers, de vrijwillige begeleiders, de kookploeg en zeker niet te vergeten ... zij die dit alles in elkaar staken hebben er een onvergetelijk weekend van gemaakt daar in Pelt. De evaluatie toont ons enkel positieve dingen.  Dikke merci daarvoor!! En … zal vervolgd worden.

Bij de start van het volleybalseizoen hoort de start van de clubactiviteiten. Er moet uiteraard, om een goede clubwerking mogelijk te maken, gewerkt worden aan de clubinkomsten. We beginnen eraan zoals jullie allemaal al weten op zondag 13 oktober met ons jaarlijks BVC-mosselfeest in zaal STEAM-basisschool curieuzeneuzen (voorheen 't Klepperke). De voorverkoop van de eetkaarten is volop lopend. Hoe meer eters, hoe liever. Ons mosselfeest is meteen ook de start van de jaarlijkse BVC speculaasverkoop. De jaarlijkse terugkerende activiteit “het bezoeken van een topmatch” is dit seizoen op 26 oktober, Greenyard Maaseik speelt dan thuis tegen Knack Roeselare.

De digitale info kanalen van BVC zijn nog steeds de BVC-Faceboock pagina. De BVG (Balense Volleybal Gazet), onze digitale nieuwsbrief houdt iedereen op de hoogte van alle nieuwtjes en “wist je datjes”. Foto’s, verslagen en leuke weetjes met betrekking tot onze sporters mogen steeds bezorgd worden. Op de BVC website kan je terecht voor info en documenten. Na de eerste competitiewedstrijd zullen alle ploegen een nieuw gezicht krijgen en uiteraard is hier de link naar de competitiekalender en de rangschikking beschikbaar.

Laat ons dan maar aan de competitie beginnen zeker.  Het bestuur wenst dan ook ieder BVC sporter, jeugd of senior…, jong of oud…, en uiteraard ook hun supporters een leuk en vlekkeloos seizoen toe. Dat ieder mag genieten van de volleybalsport op welk niveau dan ook.

Een sportief seizoen gewenst,
Het bestuur

Geen opmerkingen:

Een reactie posten