woensdag 9 mei 2018

Krik-krak 2018

Het voorbije weekend werd de jaarlijkse Krik Krak dag, de eindactiviteit van onze volleybalclub, afgewerkt.

De Krik Krak is een tornooi van gemengde ploegen door alle reeksen heen, voor zowel jong als oud. De ploegen werden evenwichtig samengesteld en het werd een korte maar krachtige editie.
Spijtig genoeg hadden er maar weinig spelers ingeschreven maar deze werden zo ingedeeld dat de teams elkaar zeker waard waren. Sommige senioren ploegen stuurden enkel hun "kat". Deze krik krak-activiteit heeft al jaren als doel om iedereen binnen de club te leren kennen en zo de clubband te versterken. Als "familieclub" was dit zeker een gemiste kans.

En zoals op elk tornooi heeft de beste ploeg gewonnen. Persoonlijk denk ik niet dat er veel personen wakker lagen van het eindresultaat. Het belangrijkste was deelnemen en vooral plezier maken. En of er plezier was. Er werd mooi gevolleybald maar vooral veel gelachen.

Na het volleybal tornooi werd er een BBQ voorzien voor iedereen die tijdig ingeschreven had. We hebben zelfs enkelen moeten teleurstellen, die na de inschrijvingsdatum toch nog een poging waagden. Het is en blijft zeer belangrijk om data te respecteren en tijdig in te schrijven. Anders kunnen wij als organisator niet inschatten hoeveel personen er deelnemen.
We hadden in totaal meer dan 80 deelnemers op deze geslaagde BBQ. De afwezigen hadden ongelijk.Na de BBQ werden onze 2 kampioenenploegen ook nog gehuldigd.

Onze meisjes U11 ploeg B hebben dit seizoen geen enkele wedstrijd verloren en mogen zich terecht kampioenen noemen. Onder luid applaus mochten ze hun attentie vanuit de club ontvangen.
Daarna was het de beurt aan onze Heren 2. Zij werden kampioen in eerste gewest en stijgen naar derde provinciale. Slechts een delegatie van vijf spelers was er aanwezig, maar ook deze mannen mochten hun attentie ontvangen. Nen dikke proficiat aan onze kampioenen !

Na deze huldiging was het tijd voor een terrasje. Een stralende zon bij een heldere blauwe lucht, een mooi terras en vrolijk volk. Wat heeft men nog meer nodig voor een gezellige avond?

Onze muzikant Lennert haalde zijn gitaar boven en begeleidde onze zangeressen en zangers gedurende meer dan twee uur lang. Liedjes als "Zie je de lichtjes van de Schelde ... Blauw ... Halleluja ... Ik hou van u ... Mia ... Today I feel like not doing anything ...." en nog zo veel meer in alle genres, passeerden de revue. Er hing een echt kampvuur sfeertje.


Het werd later en later.
De stemmen werden heser en heser.
De nacht viel.
Stilaan was het tijd om af te ronden.

Als afsluiting wil ik de mensen van de organisatie een hart onder de riem steken.
Doe zo verder !
Het was af !
We hebben er van genoten !!


Wieter Mariƫn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten