woensdag 27 september 2017

Pink Unicorns

Onze Dames A beginnen dit seizoen in Tweede Provinciale. Na twee seizoenen tweede te eindigen in derde Provinciale, hebben we via de eindronde eindelijk Tweede Provinciale bereikt.

Een nieuwe uitdaging en wat zal het worden ?
Onze dames A zien het seizoen vol spanning tegemoet, want het zijn allemaal nieuwe ploegen waar we moeten tegen spelen. Vanuit het bestuur leggen we geen doelstellingen op, wel is het behoud in Tweede een vraag.

Hun eerste match tegen Zoersel was een "walk over". Een vlotte drie nul werd er behaald. Setstanden: 25 - 11 , 25 - 9 , 25 - 12.
Hopelijk gaat dit zo verder en maken onze dames er een goed seizoen van.

Hun tweede match op verplaatsing naar Poppel was ook een stap in het onbekende. We waren niet volledig en Tessa nam de taak van libero op zich. Al dadelijk namen onze dames het heft in handen en stoomden door naar een vlotte drie – nul zege.  Setstanden:  14 - 25 , 17 - 25 en de derde set maar liefst 6 - 25.

Wel hadden onze dames A een "naamsverandering" in petto. Onze Nationale ploeg noemen zich de Yellow Tigers. En onze Dames A noemen zich de "Pink Unicorns" of in het Nederlands de Roze eenhoorns.

De eenhoorn is een mythisch dier dat sinds de oudheid wordt omschreven als een beest met een lange, puntige, spiraalvormige hoorn op zijn voorhoofd.
In de heraldiek staat de eenhoorn voor Strijdlust en Dapperheid. De eenhoorn wordt ook weergegeven als het nobelste dier dat er bestaat.

Hopelijk brengt deze eenhoorn onze dames geluk in het komende seizoen en laten ze hun strijdlust zien op het veld.Geen opmerkingen:

Een reactie posten