woensdag 24 oktober 2018

Gewoon dankuwel aan iedereen!

Zondag 22 oktober ons jaarlijks terugkerend mosselfeest. Eén van de clubactiviteiten die onze clubkas ietwat ademruimte geeft, een clubactiviteit die ervoor zorgt dat we het lidgeld voor onze leden op een aanvaardbaar niveau kunnen houden.

Goed voorbereid en tot in de details uitgewerkt. Zaterdag al de eerste voorbereidingen, en zondag waren we met veel, helpers en eters. Menig clublid nam de taak die aan hem of haar toebedeeld was, soms leuk soms ook minder leuk, ter harte. Ons activiteiten bestuur, zij die de zaal aankleden, de mosselkuisploeg en de mosselkokers, de keuken medewerkers, de toogverantwoordelijken en de garçons, de speculaas en lotjes verkopers, van hen die de sla kuisten tot de opruimploeg, … om dan zeker de in grote getale opgekomen eters niet te vergeten. Allemaal gewoon dankuwel voor jullie bijdrage in deze clubactiviteit.

530 voorinschrijvingen mochten we noteren en ervaring leert ons dat niet iedereen voor-inschrijft. Reden genoeg dus om er ’s morgens goed op tijd aan te beginnen. Kort na 8 uur werd onze intussen geoliede mosselorganisatie in gang getrokken. 3° wees de thermometer aan, “goe fris” dus om de mosselen te kuisen maar voor alles is een oplossing nietwaar mannen? De nodige dosis alcohol en een goed kanon kunnen wonderen doen.

De middag shift, nog niet superdruk, maar meer dan voldoende om alles uit te testen. De eerste porties vidé waren aan de koude kant … Sorry mannen van de KSA maar ook dank dat jullie ons bijstuurden. Vrij snel dus was alles onder controle. De avond shift gewoon gezellig druk, maar we zagen een superteam aan ’t werk waardoor we rustig kunnen stellen en dat bleek ruim uit de commentaren bij hen die tevreden de zaal verlieten. ’t Was dik in orde!

Daarom, namens de club, … onze club, dank aan ieder voor jullie aandeel, op welke manier dan ook, in het succes van deze clubactiviteit!

Het BVC bestuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten