donderdag 31 december 2015

Meisjes U13 ploeg 2

2015 zit er bijna op en de meisjes van U13 ploeg 2 gingen het jaar op een feestelijke manier afsluiten.

Ze gingen in de namiddag eerst trainen in Schoor waar ze een kersttornooi speelden 1 tegen 1. De inzet was hoog, zo hoog zelfs dat men er letterlijk bij neerviel. Na dit tornooitje hadden ze natuurlijk grote honger. Vlug omkleden en zorgen dat ze er opperbest uitzagen voor een etentje in de bowling Arcade.

Dat de meisjes van U13 ploeg 2 aan één touw trekken, bleek ook uit de menukeuze namelijk friet met bitterballen, dametjes met pit.

Dat er pit inzit daar kan trainer Erik wel mee overweg. De luidruchtige stem van Erik is soms nuttig om ze te laten trainen of spelen zoals het moet (met inzit en focus).

In het begin van het seizoen was het even zoeken: 2 speelsters, Belle en Jana, hadden er reeds een seizoen U13 opzitten en de andere (Kato, Kristin , Roos en Zohri) kwamen over van de U11.
Snel had men de overgang verteerd en de trein was vertrokken. We verloren wel tegen de eerste 3 van de rangschikking hoewel er mooie volleybal te zien was. Erik zijn slogan is “goed spelen en durf aanvallen” en ja dat gaat soms gepaard met aanvallende fouten (deze mogen ze nu nog maken).
Als de inzit en de wil er is om te slagen dan zullen ze nog een mooie volleytoekomst hebben.

Na het eten was het tijd voor bowling. De strikes en spares kwamen na verloop van tijd op het scorebord. De sfeer was goed en er is heel wat afgelachen.

De ouders hebben de avond mee helpen afsluiten maar daarvan heb ik maar geen foto genomen ;-)


Sportief 2016 voor iedereen !Roos, Jana, Kristin, Kato, Zohri, Belle en ErikGeen opmerkingen:

Een reactie posten