dinsdag 12 december 2017

Start2Volley


Zaterdag 9 december. Het was de beurt aan BVC om het “Start2volley” tornooi te organiseren, een tornooi voor de allerkleinste volleyballers uit het gewest Mol.
Al heel vroeg zaterdagmorgen zijn ze eraan begonnen. Een opkomst van 95 jonge volleybaltalenten in spe, 83 meisjes en 12 jongens, allemaal uit de buurt. VC Retie, Spinley Dessel, VC Geel, Voach en Molvoc en uiteraard BVC. Bruisend van enthousiasme, overlopend van zelfvertrouwen, … wij willen winnen.


Wel heel jong waren ze, maar allemaal met hetzelfde doel ... ik wil later volleyballer worden.
Best wel een beetje een huzarenstukje een dergelijk tornooitje organiseren, 104 wedstrijdjes in drie uur met een piek van 60 matchkes in een uurtje, verdeeld over 10 terreinen. Onze sporthal was best wel goed gevuld, ’t leek bij momenten wel een heuse mierennest.
Elk leverden ze een prestatie naar best vermogen en dan past een stukske speculaas en een manderijntje zeker als beloning, maar je aanwezigheid beloond zijn met een “beregoed stempel” op een heus getuigschrift dat is waar we het voor doen zeker?


Doe mee met BVC!, zeker en alvast wel voorbije zaterdag 9 december, met toch wel speciale dank aan onze jeugdbegeleiders voor deze toch wel mooie en feilloze organisatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten