woensdag 6 september 2017

Beker van Balen


Niets dan positieve reacties mochten wij als inrichters horen van de deelnemende ploegen.
Het recreatief tornooi dat we ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van het Balense Volleybal organiseerden was een schot in de roos, de afwezigen hadden ongelijk.

Slechts vier ploegen namen deel aan het tornooi, wat weinig is als je weet dat we meer dan 100 verenigingen aanschreven.
Wie waren de deelnemende ploegen?

  • Fanclub Jerry Thoelen
  • Leerkrachten het Klepperke
  • Sinfonia
  • Molshoop

Het was een mix van meisjes, dames en heren. De deelnemers van Simfonia hadden een heus huisorkest bij die de sfeer er inhielden.

Elke ploeg moest tegen elkaar spelen zodat iedereen drie matchen moest afwerken. Wel had onze competitieleider Rony nog een verrassing in petto: de spelregels waren deze van 50 jaar geleden. Geen net aanraken, enkel onderhands opslaan, niet met de voeten aanraken, ...
Ook voor onze beide scheidsrechters Marc en Els was het een beetje wennen, maar alles verliep van een leien dakje. De organisatie verliep vlekkeloos en heel sfeervol.

De ploeg van Sinfonia speelde zeer verdienstelijk en behaalde 1 punt. De leerkrachten van het Klepperke streden tegen de fanclub van Jerry Toelen een strijd uit voor de tweede plaats. Het werd een gelijke stand, elk vier punten.

En de ploeg met de meeste punten was Molshoop. Zij behaalden zes punten en dus ook de wisselbeker. Tevens kregen ze van de sportdienst nog een enveloppe met inhoud en worden ze ook verwacht op de huldiging van sportlaureaten in het voorjaar van 2018.

De Beker van Balen is zeker voor herhaling vatbaar.
Afspraak voor de volgende editie om 1 september 2018.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten